Înregistrare

PROGRAMUL CONFERINŢEI

Panel B2B

Wilkofruit - companie din Țările de Jos, biroul de achiziții fiind localizat în Spania. Cu o experiență profesională de aproape 100 de ani, Wilkofruit s-a poziționat ca un important comerciant de cireșe din Europa. Întreprinderea la fel furnizează servicii de achiziții, transport și inspecții de calitate ale produselor. Lucrează la direct cu lanțuri de retail și este interesată în importul de mere, struguri de masă și fructe sâmburoase (cireșe, prune, piersici, caise).

Van Ooijen Citrus BV - companie din Țările de Jos cu centrul său de distribuție în Ridderkerk, punctul strategic de comerț al fructelor proaspete din Europa. 90 % din produsele importate sunt destinate pieței olandeze, iar 10% pentru piața Germaniei și Belgiei. Compania este interesată în importul de fructe sâmburoase, în special prune și cireșe.

Colette Group Company Ltd - companie egipteană specializată în importul și exportul de fructe și legume proaspete din Kenya către Republica Arabă Egipt, Iordania, țările din Golful Persic și țările Uniunii Europene, având sediul atât la Nairobi, Kenya, cât și în capitala egipteană, Cairo. Compania este interesată în importul de mere către Orientul Mijlociu.

OGA/OGV NORDBADEN EG –BRUCHSAL - cooperativă din Germania specializată în achiziția, procesarea, comercializarea fructelor și legumelor proaspete cu o cifră anuală de afaceri de peste 60 de milioane de euro, dintre care 20 de milioane de euro constituie comerțul cu prune și cireșe. Compania lucrează cu lanțuri de supermarketuri germane, precum Rewe, Tegut, Lidl, Aldi. Compania este interesată preponderent în importul de fructe sâmburoase.

Înregistrare B2B

PARTENER MEDIA PRINCIPAL

PARTENERI MEDIA

LOCAȚIE